Torngasak © 2006 2010

wpca1b9abf.png

wp195cb09c_0f.jpg

wp0b1320ad.png

17 mei 2009

Bruno en Priska hebben de smaak te pakken en schreven zich in voor de hondenshow van de Fokkerskring in Dongen. Rocky (Agloolik of the T) en zijn baasjes deden hier voor de eerste keer mee. Bruno en Priska behaalden allebei de derde plaats met een aantekening ‘Heel mooi’. Rocky moest nog wat wennen, maar kreeg desondanks ook de aantekening ‘Heel mooi’.

 

 Amber deed deze dag samen met Luca mee aan de kind-hondshow. Zij behaalden daar een uitstekend resultaat door de 1e prijs binnen te slepen. Daan van Etten deed mee met hun hondje Priska. Hij deed het net als alle kinderen geweldig.

 

Ronald heeft meegedaan met Luca in de open klasse. Zij behaalden een voortreffelijke ‘Uitmuntend’.

14 maart 2009

Vandaag hebben Bruno (Sura of the T) en Priska (Shila of the T) meegedaan aan hun eerste show. Beide hondjes en hun baasjes hebben het hier erg goed gedaan. In hun klasse werden zij beide derde met een aantekening ‘Veel belovend’. Mooie prestatie, zeker voor een eerste show.

 

21 juni 2009

Bruno en Priska hebben meegedaan aan de Kampioensschapsclubmatch van de NLV. De concurrentie was erg groot die dag. Zij behaalden hier allebei wederom ‘Uitmuntend’. Zeker omdat ze net een week mee mochten doen in de jeugdklasse is dit een mooie prestatie.

30 augustus 2009

Bruno en Priska hebben meegedaan aan de CAC/CACIB show in Rotterdam. Priska heeft  een ‘Uitmuntend’ binnen gehaald. Bruno scoorde ook een ‘Uitmuntend’ en werd zelfs 4e in de jeugdklasse reuen.

Weer een geweldige prestatie!! Gefeliciteerd!!

3 oktober 2009

Vandaag hebben de baasjes van Bruno en Priska de ogen van hun hondjes laten spiegelen. Zij zijn beide vrij bevonden van niet aangeboren erfelijke oogziekten.

 

25 oktober 2009

Bruno of the Torngasak is vandaag beste reu in de Jeugdklasse geworden op de CAC CACIB show in Leuven (België). Daar zijn wij en zijn baasjes natuurlijk hartstikke trots op. Eerste in de Jeugdklasse word je niet zomaar.

31 januari 2010

Vandaag hebben we een hele moeilijke beslissing genomen over Nikki.  We hebben  besloten Nikki te herplaatsen bij de dierenarts hier uit het dorp. Zij was op slag verliefd op Nikki en bij haar krijgt Nikki nu de aandacht die ze zo hard nodig heeft. We hebben regelmatig contact met Heidi en het gaat super. Ook traint zij met Nikki bij dezelfde hondenschool en zien we elkaar daarom voorlopig iedere zaterdag.

19 december 2009

Bruno heeft op de Kerstshow in Wijchen een 2 Uitmuntend gescoord. Wederom een geweldig resultaat voor baasjes en hond!

9 januari 2010

Bruno is het nieuwe jaar goed begonnen. Tijdens de 37ste Schaal der Kempen Hoogstraten show in België is Bruno 2 Uitmuntend geworden in de tussenklasse.

25 april 2010

Aan de Kampioensschapsclubmatch van de NLV deden vandaag maar liefst 8 hondjes van ‘Of the Torngasak Labradors’ mee. De resultaten mochten er wezen. Bruno behaalde een 4U en Priska een voortreffelijke 2U. Barra werd 6e en Barron 4e. Beide hondjes scoorden een Veel Belovend in de babyklasse.

 

5 juni 2010

De ‘5th Championship Show of the BLRC’ werd vandaag gehouden. Dit is de Kampioenschapsclubmatch van de Belgische labradorvereniging. Bruno en Priska deden hier aan mee. Ondanks de warmte deden zij het wederom erg goed. Priska behaalde een 2U en Bruno een mooi 4U.  

 

3 juni 2010

De baasjes van Bruno hebben vandaag alle papieren opgestuurd naar de NLV om Bruno aan te melden als dekreu. Wij hopen dat de NLV zijn vermelding goed gaat keuren.