Torngasak © 2006 2010

wpca1b9abf.png

wp195cb09c_0f.jpg

wp69a29965.png

Wij zijn een gezin met twee kinderen. Ronald, Gwendolyn, onze dochter Amber (10 jr.) en onze zoon Kimo (4 jr.).

 

Wij wonen in Huizen vlak bij het Gooimeer en de Gooise bos en heide gebieden.

  

In 2003 besloten wij onze eerste Labrador-pup te nemen.  Wij hebben bewust voor dit ras gekozen vanwege zijn geschiktheid als gezinshond.

De Labrador heeft een zachtaardig vrolijk karakter en is gek op kinderen.

 

Toen Luca in september 2004 bij ons in huis kwam was Amber net 4 jaar geworden. Vanaf de eerste dag zijn Luca en Amber de beste vriendjes.

 

 

 

 

 

 

 

 

wp0e1fb16c_0f.jpg

Onze zoon Kimo is geboren op 6 maart 2007. Nu Kimo wat groter begint te worden en kan lopen merk je goed dat ook Kimo en Luca het erg goed met elkaar kunnen vinden. Luca wordt regelmatig geknuffeld door Kimo.  

 

 

wp24093e6b_0f.jpg

Mede door het enthousiasme van de fokker van Luca  hebben wij in mei 2005 aan onze eerste Labrador-tentoonstelling meegedaan. Daarna hebben wij nog diverse andere  tentoon-stellingen bezocht en besloten wij dat we ook een nestje wilde fokken. Gwen heeft toen “de cursus voor (beginnende) fokkers en dekreu-eigenaren” gevolgd welke in 2006 door de Nederlandse Labrador Vereniging georganiseerd werd. Inmiddels heeft Gwen ook deel-genomen aan de KK1 cursus bij KC Gooi en Eemland.

 

Onze kennel is officieel geregistreerd bij de raad van beheer en wij voldoen aan de eisen die door de ras-verenigingen gesteld worden.

 

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een Labrador-pup neem dan gerust contact met ons op. Wij vinden het prettig als u dit ruim van te voren doet  zodat we de kans hebben elkaar wat beter te leren kennen en een wederzijds vertrouwen kunnen opbouwen. Ook als wij de komende maanden/jaren geen pups verwachten kunnen wij u misschien verder helpen aan een goede kennel die wel pups verwacht. Iedere kennel heeft en houdt natuurlijk wel altijd haar eigen verantwoordelijkheid!

 

Voor een goede socialisatie groeien de pups de hele nest-periode op in onze woonkamer.     

 

Alle pups worden door ons verkocht met koopovereenkomst, stamboom en Europees honden-paspoort. Uiteraard zijn de pups ingeënt, ontwormd en voorzien van een chip.

Wij zullen er alles aan doen om u alle mogelijke informatie te verstrekken en u te begeleiden en adviseren bij de opvoeding van uw pup.