Torngasak © 2006 2010

wpca1b9abf.png

wp195cb09c_0f.jpg

wpdc6c42fe.gif

Het laatste nieuws is alweer van even geleden. Er is in die 2 maanden veel gebeurd.

Op 6 januari ging de eerste pup naar zijn nieuwe baasje. Vanaf die dag werden er iedere dag een paar pups opgehaald, totdat we zaterdagmiddag alleen Senna nog in ons midden hadden. De ‘kraamkamer’ werd weer omgebouwd tot woonkamer en het ‘normale’ leven kon weer beginnen. Dat dit met een pup allesbehalve ‘normaal’ is hebben alle pupkopers de eerste dagen wel gemerkt. Sliep de ene pup de eerste nacht lekker door, de andere pup heeft de halve nacht liggen ‘huilen’. Ook het zindelijk maken ging bij de een beter dan bij de ander. Iedereen is nu door die eerste spannende weken heen en zoals blijkt uit de vele berichtjes die we krijgen, is iedereen inmiddels gewend aan de nieuwe huisgenoot.

 

Luca en Nikki hadden weinig last van het vertrek van hun huisgenootjes. Nikki kon nu lekker spelen met Senna en Luca kwam eindelijk weer aan een beetje slaap toe.

Erg lang hoefden ze een aantal vriendjes niet te missen. Sharon en Henry, de baasjes van Tinus, hadden al een tijdje geleden een lang weekeindje weg geboekt en Tinus is die dagen bij ons komen logeren. Erg gezellig!

 

Een paar weken later is ook Fender een dagje bij ons geweest. Zijn baasje moest ook weg.

Het is leuk om te zien, dat de pups direct weer vanaf het eerste moment maatjes zijn.

wpe788adab_0f.jpg

‘Tinus’

Amber is ondertussen met Senna aan de puppy-cursus begonnen. Ze hebben pas 2 lessen gehad, maar ze doen het nu al heel goed. Amber moet tussen de lessen door wel flink oefenen maar dat vindt ze niet erg. Meestal heeft ze de volle aandacht van Senna.

wp942eb7f5_0f.jpg
wp6c1afed1_0f.jpg

Soms moet er ook nog gewogen worden.

wpc047b8dc.png
Ouder
wp5533b116.gif
wpc2ebe73b_0f.jpg

Senna’